Organizari evenimente si impresariat artistic

Betty & Wilmark feat. Jimmy lanseaza “Vente Pa’ca”

Betty si Willmark fac echipa buna impreuna. Artistii sunt deja la a treia colaborare lansand azi frumoasa piesa cu videoclip “Vente Pa’ca”, un feat. cu Jimmy, proiect inceput chiar acum doi ani, in colaborare cu Sprint Music. In plus, Betty si Willmark fac senzatie cu show-ul lor, Tequila Party, unde merg acolo unde sunt invitati cu multi dansatori, percutionist, schimbari de costume si multe alte surprize.

 “Vente Pa’ca” este o piesa fresh, pozitiva, la care am lucrat cu drag. Filmarile videoclipului au durat o noapte intreaga in care ne-am distrat pe cinste! A fost o petrecere alaturi de prieteni, nicidecum o zi de munca J Am avut  parte de o echipa profesionista care a stiut cum sa surprinda momentele speciale, dansatori extraordinari, oameni frumosi si petrecareti. Toti cantam, dansam, la fel cum se intampla si la concertele noastre, o nebunie totala. Piesa a fost lucrata la Attitude Music impreuna cu Willmark si Jimmy, fiecare si-a pus amprenta pe muzica, versuri si sound si suntem foarte incantati de rezultat”, povesteste Betty, incantata fiind de rezultat.

“Piesa a fost o poveste spontana. Probabil acesta este si motivul pentru care a iesit asa bine. Betty cu Will au dat tonul si s-au gandit ca ar fi interesant sa vina o a treia voce care sa fie in contrast cu spaniola, si ma bucur ca s-au gandit la mine. Am intrat in film imediat si am scris strofa la fel de repede. Mi-a placut mult la filmari de tatal lui Willmark, care este mai “de actiune” decat multi oameni care ies astazi in cluburi.

Clipul a fost filmat la scurt timp dupa si a fost pe cat de obositor, pe-atat de distractiv. Ne-am intins de la 4-5 dupa masa pana la 4 dimineata, dar am mancat pizza, am baut, am ascultat muzica buna si am dansat toata seara – cine nu ar vrea sa numeasca asta “munca”?! Cred ca cine vede videoclipul simte imediat vibe-ul pozitiv. Totul a fost foarte natural – o petrecere in toata regula, fara prea multa coregrafie. Singura “regula” a fost ca toata lumea a fost obligata sa se simta cat a putut de bine. Si a iesit!”, spune si

Jimmy.

De asemenea, Willmark este la fel de incantat de acest videoclip in colaborare cu Betty si Jimmy, mai ales ca tatal vedetei li s-a alaturat la filmari.

Ma bucura faptul ca  toate proiectele noastre decurg frumos in armonie.  Oamenii cu care lucrez sunt deja ca o familie.

Aveam nevoie de niste personaje cat mai reale in videoclip,  pentru partea de intro unde eu sunt rapit pe strada am lucrat cu un actor si cascador profesionist care a jucat alaturi de Steven Seagal iar totul a decurs foarte natural. Atmosfera pe care o redam este forate aproape de vibe-ul latin, de aici aparitia tatalui meu care s-a distrat alaturi de noi toata noaptea. Aparitia lui Jeuany, un dansator extraordinar care ne insoteste la toate evenimentele, are o aparitie frumoasa si exotica in videoclip”, a adaugat Willmark.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Home Remedies for Stretch Marks
laser stretch mark removal
Home Remedies for Stretch Marks
laser stretch mark removal
How To Get Rid Of Stretch Marks
How To Get Rid Of Stretch Marks
How To Get Rid Of Stretch Marks
How To Get Rid Of Stretch Marks
How To Get Rid Of Stretch Marks
How To Get Rid of Stretch Marks
How To Get Rid of Stretch Marks Fast
How To Get Rid of Stretch Marks